Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τέσσερα  εκ των πέντε εγκεκριμένων Προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ διάρκειας 32 ωρών που αφορούσαν τους εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25).

Το ένα πρόγραμμα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ρεθύμνου είχε θέμα : «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ» με εκπαιδευτή τον κο Ιωάννη Αποστολάκη MSc.  Αρχές Μαρτίου  θα υλοποιηθεί και δεύτερο πρόγραμμα κατάρτισης, με το ίδιο θέμα με εισηγητή τον κο Αποστολάκη .

Τα άλλα τρία προγράμματα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου είχαν τα εξής θέματα:

  1. ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (H.A.C.C.P.), με εισηγητή τον Δρ Αλέξανδρο Στεφανάκη (Κτηνίατρος, σύμβουλος βιομηχανίας τροφίμων).
  2. Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, με εισηγητή τον κ. Θεόφιλο Παπαδόπουλο  (Καθηγητής Πληροφορικής),
  3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ,  με εισηγητή τον κ. Μαρίνο Μαυροματάκη  (Assistant General Manager).

Στα τρία επιδοτούμενα προγράμματα καταρτίστηκαν συνολικά 73 εργαζόμενοι της περιοχής μας, τα οποία υλοποιήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Κατάρτισης για την Απασχόληση.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των σεμιναρίων όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν  τις  βεβαιώσεις παρακολούθησης προγράμματος.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης για την Απασχόληση ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές του προγράμματος για συνεργασία τους και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που μας προσφέρθηκαν, τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου και όλους τους εργαζομένους των επιχειρήσεων–συμμετέχοντες, που αφιέρωσαν τον ελεύθερό τους χρόνο για την κατάρτισή τους που στόχο έχει να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εκτελούν με επιτυχή και παραγωγικό τρόπο την εργασία που τους ανατίθεται, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία  τους:

Δρ Μάρκος Κουργιαντάκης (ΙΜΜΚΟ)
Φραϊδάκης Ελευθέριος (Mammy’s)
Αναγνωστάκης Νεκτάριος (All Design)
Γκαλονάκης Νικόλαος (ράδιο Μεγαλόνησος)
Σταματάκης Μηνάς (PHOTO STUDIO ΝΙΚΟΣ)
Νικολουδάκη Μαρία (Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου)
Ανδρουλάκη Στέλλα (Πρόεδρο ΕΚΚΑ Α.Ε.Ε.)
Διαμαντή  Κατερίνα (Υπεύθυνη Προγραμμάτων Κινητικότητας στην ΕΚΚΑ Α.Ε.Ε.)
Κουντούρη Μαρία (Υπεύθυνη Προγραμμάτων στην ΕΚΚΑ Α.Ε.Ε.)